Soorten

Zonnepanelen: zonnecellen, zonneboiler of hybride zonnepanelen?

Wij leveren, installeren en onderhouden drie soorten zonnepanelen. De conventionele zonnepanelen (zonnecellen), zonneboiler en de hybride zonnepanelen. In het kort leveren zonnecellen elektriciteit; een zonneboiler verwarmt water en een hybride zonnepaneel combineert beiden, dus levert elektriciteit en verwarmt water. Van alle soorten voeren we de best geteste merken. Deze dragen allen het Duitse TUV keurmerk. Welke voor u het meeste geschikt is hangt van uw wensen en situatie af. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren.

 • Zonnepanelen (zonnecellen)

  Zonnepaneel Den Haag. Dé specialist van Den Haag en omstreken. www.zonnepaneeldenhaag.nl

  De zonnepanelen zetten de de zonnestraling direct om in elektriciteit. U gebruikt deze voor uw huishouden en het teveel aan opgewekte stroom wordt tegen vergoeding teruggeleverd.

 • Zonneboiler

  Zonnepaneel Den Haag. Dé specialist van Den Haag en omstreken. www.zonnepaneeldenhaag.nl

  Een zonneboiler zorgt ervoor dat water dat door de panelen stroomt wordt verwarmd en opgeslagen in een boiler.

 • Hybride zonnepanelen

  Zonnepaneel Den Haag. Dé specialist van Den Haag en omstreken. www.zonnepaneeldenhaag.nl

  Bij hybride zonnepanelen worden de beide technieken van zonneboiler en zonnecellen met elkaar gecombineerd.

2 reacties op “Soorten
 1. Site schreef:

  Ik wilde eerst de goedkoopste zonnepanelen. Maar nu weet ik dat kijken naar de opbrengst zonnepanelen veel belangrijker is. Goed om die offertes en adviezen te vergelijken. Dhr. Geurts, Den Haag

 2. Hebergement web schreef:

  Met welke factoren moet ik rekening houden bij de keuze tussen verschillende soorten zonnepanelen? Een van de belangrijkste factoren is de capaciteit van het zonnepaneel. De capaciteit wordt uitgedrukt in Wattpiek. Zonnepanelen met een hogere capaciteit zijn vaak een fractie duurder in aanschaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.